Obiective specifice

Infiintarea si dezvoltarea a 7 structuri ale economiei sociale sustenabile, cu personalitate juridica proprie, in vederea crearii de locuri de munca pentru persoanele din grupuri vulnearbile, precum si pentru furnizare de produse si servicii sociale in folosul comunitatii.

Dezvoltarea si consolidarea capacitatilor, competentelor si cunostintelor profesionale si antreprenoriale, precum si consolidarea stimei de sine a persoanelor vulnerabile in vederea crearii conditiilor de reintegrare pe piata muncii.

Promovarea potentialului de dezvoltare al economiei sociale si a conceptului de antreprenoriat social in vederea constientizarii opiniei publice cu privire la beneficiile acestora, precum si a reducerii riscului excluziunii sociale a persoanelor vulnerabile.

Crearea parteneriatelor in vederea imbunatatirii capacitatii operationale a autoritatilor publice locale, cu o atentie speciala acordata meciului rural, de a facilita accesul persoanelor vulnerabile la perfefectionare si formare profesionala, in vederea reintegrarii acestora pe piata muncii cu angajati din randul persoanelor vulnerabile. Nu in ultimul rand, dezvoltarea celor 7 structuri de economie sociala va genera multiple efecte pe termen lung in comunitate, prin completarea cu aclte initiative sociale ale autoritatilor publice locale si nu numai.

Lasaţi un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *